Dags att köra igång på riktigt

Då var det dags att köra igång säsongen på riktigt och med det menar jag inte att jag enbart är ute och golfar varje dag utan jag måste ju sköta kosten för att inte tappa muskelmassa.

Det är allt för ofta man hör att golf inte är en riktig sport och till dessa människor säger jag att de gärna får köra med mig under sommaren. Jag går i snitt 2 till 3 mil, varje dag, 7 dagar i veckan. Jag har svårt att se att de som uttrycker att Golf inte är en sport går lika mycket oc är aktiva på de sätte.

Eftersom att man rör sig så mycket så måste ju kosten sitta på plats, delvis för att man skall orka varje dag, men också för att inte tappa allt för muskelmassa.

Så nu har jag varit inne och köpt protein, Bcaa, kreatin och vitaminer från sportkost.

Ni är självklart välkomna att svänga förbi och säga hej, vi har som alla andra företag vidtagit åtgärder och vi följer FHM rekommendationer. 

Vi ses ute, svinga lungt!