Fixa altanen och trädgården

Nu känns det aktuellt att fixa till altanen och trädgården. Det börjar bli lite varmare om dagarna och solen lyser nästan hela dagen.

Idag har jag tagit ledig från jobbet för att få allt klart, så istället för att sitta på kontoret i 8 timmar så lägger jag dom 8 timmarna hemma, jobb blir det ändå, men ett annat typ av jobb.

Det första jag skall göra är att beställa en matgrupp för att ha ute på altanen, den vi har är bra sliten nu (vi har säkert haft den i 10 år) och 2 stolar brakar ihop vilken sekund som helst, bordet har stora revor med fläckar som inte går bort och det är inte så trevligt att äta på något som ser smutsigt ut.

Den gamla matgruppen beställde vi från bra sommarmöbler och som sagt, den har vi haft i säkert 10 år vilket gör att vi vet hur länge deras produkter håller, så det blir att beställa en från dom igen 🙂

Steg 2 – Plantera

Steg 2 blir att plantera om blommor, örter, grönsaker som vi haft hemma, nu har de tagit sig till en bra storlek och de milda vädret kommer troligtvis inte att ta död på dom, efter detta så ska jag gräva ett hål och plantera de n ya äppleträdet som vi köpt. Jag vet att det kommer att ta ett antal år innan jag kan avnjuta ett äpple från trädgården, men när den dagen väl är här så ska jag njuta fullt ut.

Nu får jag släppa datorn här, för jag har en jäkla massa att lösa. Vi hörs gänget.