Golfens finaste stund. ny vänskap

Vet ni vad de bästa i hela världen är? Jag tror ni kan gissa, det är golf. Såklart, det är den aktivitet som får mig som person att leva. Jag ser det som min meditation och 4 timmar meditation varje vecka och ibland gånger 2 är för mig väldigt väldigt bra. 
Under denna sommaren har jag spelat med så många olika härliga personligheter och framförallt en herre som jag även bjöd på lunch efter att han gjort en härlig eagle på banans sista par fem. Denna herre var en lättsam person visste vad han talade om, han följde alla golfens regler och var en artighetens man. Jag blir sällan inspirerad av att tala med okända folk på banan vad de arbetar med. Men detta hände när han kom in på vad han gjorde, det var mycket svåra termer som Cmms exempelvis. Först trodde jag han pratade om CMS som är ett hockemärke. men när han började prata om hur detta underhållningssystem fungerar fattade jag ju att det var något helt annat.

Efter rundan och lunchen bytte vi självklart kontaktuppgifter med varann och har sedan dess sagt att vi även nästa säsong får spela mycket ihop och även ta en öl ihop, supertrevlig man verkligen.