Halloj folket!

Nu när arbetsveckan har börjat på riktigt igen tänkte jag ta mig friheten att berätta om hur det gick för snus-Kalle under den fredagskvällen när vi käkade pizza, kollade fotboll och när vi äntligen fick honom att testa Odens snus. Kvällen började med att vi kom hem till Pelle, till en början var det bara jag, Anders och Pelle men efter typ 1,5h så kom äntligen snus-Kalle dit. Han hade tydligen fått jobba över en hel del. Vi hade vid detta tillfället redan käkat färdigt och var redo för matchen. Detta gjorde att han fick beställa pizza och käka den själv under matchen. Pelle var inte helpigg på detta men tyckte väl att det var okej ändå, det var ändå match på bortaplan. Inte blodigt allvar, vi har råd att förlora den här matchen ändå.

Så efter att han fått i sig sin pizza och det var första halvlek var vi tvungna att nämna vår idé till snus-Kalle. Det krävdes inte mycket övertygande för att få honom att gå med på att ta en. Han kallas ju inte snus-Kalle för intet.

Så nu stiger spänningen från oss, det ligger ändå 1000 kr på bordet. Mår han dåligt av snusen kommer jag få ge bort dessa till Pelle men tar han det bra så är det jag som får pengarna. När han stoppar in den så kan jag inte sluta hålla tummarna.

Snus-kalle tar det som en man, han visar att han snusat i alla dessa år. Inte ens en min på hans ansikte, han är lugn. Raka motsatsen till oss, vi kunde knappt existera efter den mängden nikotin.

Så efter denna fredagskvällen så går jag därifrån med 1000kr i min ficka. Vilken kväll, vinst på både fotbollen och vadet.