Ny kamera för mina golfrundor!

Yes!!

Jag har länge önskat att jag skall kunna få fotografera och filma med en bra kamera för att få visa er hur vackert alla Skånes golfbanor är!

Under en lång period har jag velat fram och tillbaka kring vilken sorts kamera jag behöver, hur mycket pengar jag vill lägga på denna investering och vart jag skall köpa den. Idag kan man ju köpa kameror överallt, både på nätet via stora återförsäljare. Via varumärkets egna hemsidor och i fysiska butiker där man på riktigt kan känna och klämma på kvaliteten av kameran. En process som inte är helt enkel när man vill ha en produkt av en viss kvalite för att jag skall kunna ge er hela Skåne, både i text och i bild. Och även i videoformat förhoppningsvis. 

Det har skapat lite huvudvärk för mig om jag skall vara ärlig, men förra veckan när jag var uppe på en tre dagars visit i fina Göteborg  och spelade golf på en jättehärlig bana. Vi hade så tur med vädret och jag gick på ett jättefint score och gjorde till och med en eagle på hål 13. Äntligen som jag längtat efter att få spel en bra runda igen!

Men nog om golfen, jag skulle ju berätta om när vi strosade runt i Göteborg och jag faktiskt hittade min kamera som jag så länge velat ha. 
Det var när vi gick längst avenyn i vårsolen och när vi kommit nästan högst upp såg jag en butik som fångade mitt intresse. Jag och mitt sällskap gick in i butiken och fick en sån fantastiskt service att det faktiskt slutade att jag köpte en kamera jag tidigare tittat på på nätet. Tänk vad lite service och bra kunnande från personalen gör för ens köpvilja. Lite oldschool kanske, men wow vad nöjd jag är med min nya kamera. Snart får ni se mina första bilder, skall bara lära mig att redigera och sen kör vi!!